Пт, 2024-03-29, 03:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

"Як тільки суспільство за допомогою Агентства вчепиться в декларації можновладців, вони вже ніде не дінуться: їх будуть викидати, вичищати, і ми поступово матимемо справжню державну службу", - заявив  голова парламентського комітету Єгор Соболєв.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-06-11| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Президент України Петро Порошенко в четвер, 11 червня, повідомив, що призначив новим головою Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павла Жебрівського. Глава держави представив Жебрівського активу Донецької області.


 

Национальный совет по вопросам телевидения и радиовещания продлил срок действия лицензии на вещание телеканалу "Интер". Об этом информирует пресс-служба ведомства. "Соответствующее решение принято на заседании 11 июня", - говорится в сообщении.


 

На нафтобазі "БРСМ-Нафта" у Васильківському районі Київської області стався вибух ще двох ємностей з паливом. Про це сьогодні вранці, 11 червня, заявив голова Держслужби з надзвичайних ситуацій Микола Чечоткін.


 

Закон України "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо військового збору", яким скасовується справляння військового збору у розмірі 1,5% з операцій купівлі-продажу фізичними особами іноземної валюти, набув чинності.


 

Українка Юлія Прокопчук стала чемпіонкою Європи. У стрибках з 10-метрової вишки Юлія показала результат в 327.50, що дозволило їй здобути першу золоту медаль для України на чемпіонаті Європи зі стрибків у воду.


Голова Одеської ОДА Михайло Саакашвілі заявив, що кожен рік на митниці в Одесі крадуть щонайменше мільярд доларів. Про це він повідомив в інтерв'ю телеканалу "Дождь". За його словами, Україна дуже схожа на Грузію 90-х років.


 

Сегодня в столице правоохранители будут обеспечивать охрану общественного порядка во время футбольного матча. ГАИ просит водителей не оставлять транспорт с нарушением правил и не парковать автомобили на тротуарах.


 

Господарський суд визнав недійсним договір оренди земельної ділянки водного фонду площею 8,5 га у Дергачах, який місцева районна державна адміністрація уклала з ТОВ «Сігур». Таке рішення суд прийняв 2 червня.


 

Минула ніч у зоні проведення АТО знову була неспокійною. Як повідомляє прес-центр АТО у Facebook, терористи 35 разів обстрілювали позиції українських військ вздовж усієї лінії розмежування.