Пт, 2024-04-26, 20:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Міністри оборони України і США Степан Полторак і Ештон Картер обговорили перспективу продовження надання військової допомоги українським силовикам.
 

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2015-06-25| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

Отпуск – долгожданное и радостное событие для каждого из нас. Кто-то предпочитает отправиться в жаркие страны и насладиться теплом, кто-то – выберет туры по историческим местам, а кто-то – пожелает остаться в родной стране и провести отпуск рядом с родными и близкими.


 

За минулу добу в зоні проведення Антитерористичної операції загиблих та поранених серед українських військовослужбовців немає. Про це сьогодні, 25 червня, на брифінгу повідомив речник Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко.


 

Україна "теоретично" може оголосити мораторій на виплату частини держборгу наприкінці липня, оскільки це право закріплено законом, повідомила журналістам міністр фінансів України Наталія Яресько.


 

В Украине штрафуют арендодателей за неуплату налога за сдачу квартиры в наем. Первый такой случай уже зафиксирован в Киеве.


 

"Моя американська зарплата склала майже 200 тис доларів перед призначенням в Одесу й до цього мали додатися доходи від лекцій і публічних виступів", - повідомив сам Саакашвілі у Facebook, опублікувавши довідку від вищезгаданої установи.


 

Висхідна українська зірка, 19-річний півзахисник донецького "Шахтаря" Віктор Коваленко своєю солідною грою в Юнацькій лізі УЄФА і на чемпіонаті світу U-20 привернув увагу "Ліверпуля", "Барселони", "Челсі" і "Манчестер Юнайтед".
 


 

Президент України Петро Порошенко присудив щорічну премію "Українська книжка року" трьом виданням. Відповідний указ №361/2015 розміщено на сайті глави держави.


 

Один из жителей Донецка прогулялся по центральным улицам города, захваченного боевиками "ДНР", и показал, в каком состоянии находится некогда успешный областной центр спустя год после того, как сепаратисты установили контроль над ним.


 

Председатель Верховной Рады Украины Владимир Гройсман хочет предложить парламенту принять решение не закрывать работу нынешней сессии. Надеюсь, что депутаты меня поддержат", - сказал он.


 

Ввечері 24 червня після відносного затишшя вздовж усієї лінії розмежування сторін у зоні АТО бойовики значно активізувалися. Про це повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці у Facebook.