Ср, 2024-04-24, 15:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Верховна Рада України ухвалила урядовий закон про внесення змін до Закону "Про порядок допуску та умови перебування підрозділів збройних сил інших держав на території України" (№2953). За це рішення проголосували 240 народних депутатів.

Останні Офіційні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-06-04| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

За оперативною інформацією, ворог вчора зазнав тяжких втрат. У вчорашньму бою під Мар’їнкою НЗФ втратили до 10 одиниць бронетехніки, до 80 бойовиків було знищено, і понад 100 – поранено.


 

Міністр фінансів України Наталія Яресько обговорила з американським мільярдером і фінансистом, засновником фонду "Відродження" Джорджем Соросом стабілізацію економіки України. Про це Яресько написала на своїй сторінці в Facebook.


 

Президент України Петро Порошенко підписав закон про визначення умов заборони на дострокове зняття депозитів. Як наголошується на сайті Верховної Ради, закон (№1195) підписаний главою держави в середу 3 червня.


 

В Україні набуває чинності закон № 159-VIII "Про внесення змін у деякі закони України щодо захисту інформаційного телерадіопростору України", який передбачає заборону розповсюдження і демонстрування фільмів, що містять популяризацію органів держави-агресора.


В решающем поединке Кубка Украины по футболу, который состоится на поле столичного НСК «Олимпийский», сойдутся 9-кратный обладатель национального трофея донецкий «Шахтер» и действующий победитель турнира киевское «Динамо», обладавшее титулом 10 раз.


 

"Зламавши свої зуби під Мар’їнкою, бойовики у подальшому спромоглися лише на підлі обстріли у темну пору доби. На Маріупольському напрямку з артилерії, мінометів, гранатометів та стрілецької зброї обстріляли Широкине".