Пт, 2024-04-19, 13:28
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Україна лідирує серед країн, у які мігранти з Європи 2014 року надіслали найбільше грошей, зазначається у доповіді Міжнародного фонду сільськогосподарського розвитку.

Останні Українці в світі | Новини європейської України| Додано: 2015-06-15| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

За прогнозами синоптиків у другій половині дня 15 червня в західній частині, 16 червня в країні, окрім східної частини, вночі і Приазов'я, будуть грози, місцями сильні зливи, в окремих районах град та шквали 15-20 м/с, 15 червня в західній частині подекуди 24 м/с.


 

Збірна України була близька до того, щоб 15 червня завоювати свою першу медаль на I Європейських іграх, які цими днями проходять у Баку (Азербайджан). Команда зі спортивної гімнастики трохи не дотягли до нагород найвищої проби.


 

СБУ передала до Генпрокуратури всі матеріали щодо оборудок на нафтобазі "БРСМ". Збитки від цих корумпованих схем перевищили мільярд гривень. Про це після допиту в ГПУ заявив Валентин Наливайченко.


 

У Польщі добіг кінця чемпіонат світу з важкої атлетики серед юніорів. У національній команді України відзначився майстер спорту, працівник Збройних Сил України Володимир Гоза, який виборов срібну нагороду у ваговій категорії до 94 кг.
 


 

Всеукраїнська рада церков і релігійних організацій вважає за необхідне закріпити таємницю сповіді в змінах до Конституції. Про це на брифінгу заявив митрофорний протоієрей Української греко-католицької церкви Олекса Петрів.


 

У понеділок, 15 червня, в паризькому передмісті Ле Бурже розпочинає роботу 51-й міжнародний авіакосмічний салон. Упродовж тижня цей захід відвідає понад 300 тис. гостей, половина з яких є фахівцями галузі.


 

У центрі Донецька навпроти будівлі так званого уряду "ДНР" жителі сусіднього з аеропортом району зібралися на стихійний мітинг, протестуючи проти військових дій.



Сериал СашаТаня появился на экранах после окончания Универа. Главные персонажи появились именно оттуда, вышли из всем известного московского общежития, которое их и сблизило.


 

Туфли – деталь, способная подчеркнуть любой наряд и свадебный не является исключением. При выборе этого атрибута стоит обратить внимание на несколько особенностей.


 

Профнастилом принято называть стеновой или кровельный стройматериал, который предназначается для формирования некоторых видов ограждений, стен и крыш.


 

Какая мебель является достойной? Разумеется, красивая. Ведь первое, что бросается в глаза – внешний дизайн и обивка. Кроме того, мебель, какой бы она не была, должна быть функциональной.


 

Глава Одесской облгосадминистрации Михаил Саакашвили сообщил о принятом решении по дислокации штаба Военно-морских Сил Украины в Одессе. Об этом он заявил во время стратегической сессии Одесского региона.


 

У Генштабі ЗСУ передбачають варіант переходу від уповільненого конфлікту до широкомасштабної агресії з боку проросійських бойовиків, і готові до адекватного реагування. Про це заявив начальник Генштабу ЗСУ Віктор Муженко.