Чт, 2024-04-25, 11:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:28
Бойовики вночі били з "Градів" по Троїцькому, з танків - по Авдіївці. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Минула доба в зоні АТО відзначилася найбільшою кількістю обстрілів наших позицій з боку незаконних збройних формувань за останні тижні.

З 18 години і до опівночі, бойовики практично уздовж усієї лінії розмежування нарощували вогневу активність, повідомляє прес-центр АТО у Facebook.

Так, неподалік Донецька, близько 18 години окупанти обстріляли наш опорний пункт e районі Новгородського з мінометів і стрілецької зброї. Також ввечері злочинці двічі били по Авдіївці зі 120-міліметрових мінометів, а близько опівночі – з танків. З 19 години і майже до 1-ї ночі найманці застосовували 122-міліметрову артилерію по Красногорівці.

Не менш напружена ситуація зберігається і на Артемівському напрямку. З 21.40 і до 22 години бойовики зі сторони селища Калинове з реактивних систем залпового вогню БМ-21 "Град" били по українських позиціях у Троїцькому. А після обстрілу, по цьому ж селищу працювали ворожі 120-міліметрові міномети. Також з "Градів", о 21.45, окупанти вели вогонь по наших військових у селищі Розсадки.

На Луганщині, з 23 години і до о пів на першу ночі, незаконні бандформування 4 рази з мінометів і артилерії калібру 122 міліметри обстріляли селище Кримське.

А в районі Маріуполя, близько опівночі, бойовики з артилерії і мінометів били по позиціях сил АТО і житлових будівлях у Старогнатівці.

Загалом, упродовж минулої доби – 9 серпня, російсько-терористичні війська 127 разів порушили режим припинення вогню.

Після опівночі бандити продовжили нарощувати вогневу активність на Донеччині. Тут під обстрілами з артилерії і мінометів, що заборонені Мінськими домовленостями опинилися Опитне, Водяне, Піски. Крім того, на Маріупольському напрямку, неподалік селища Старогнатівка, близько 4 години ночі до 400 бойовиків, за підтримки 122-мілеметрової артилерії, танків, БТРів, стрілецької зброї невдало намагалися прорвати нашу оборону. В результаті вмілих дій бійців АТО ворог відступив.

Напередодні повідомлялося, що в зоні АТО загострилася ситуація на Луганському напрямку, епіцентром протистояння на Луганщині залишається периметр окупованого Первомайська. За даними штабу, за добу загинув один український військовослужбовець і ще 10 були поранені.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 939 | Додав: adminA | Теги: танки, Авдіївка, Гради, Троїцьке, бойовики вночі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]