Чт, 2024-04-25, 06:25
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:33
Бойовики вперше не використовували озброєння калібру понад 100 мм. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

У суботу, 29 серпня, незаконні збройні формування 19 разів порушили режим припинення вогню, не використавши озброєння, калібр якого перевищує 100 міліметрів, повідомляє прес-центр АТО на сторінці в Фейсбук.

"29 серпня, з 18 години і до опівночі, обстановка в зоні АТО залишалася стабільною, без тенденції до загострення. Незаконні збройні формування ні використовували озброєння, калібр якого перевищує 100 міліметрів. А поодинокі обстріли наших позицій, мали переважно хаотичний і провокаційний характер", - наголошується в повідомленні.

Так в кінці доби, недалеко від Донецька, бойовики з гранатометів обстріляли сили АТО в Трьохізбенці, Авдіївці, Мар'їнці. А під вогонь зі стрілецької зброї двічі потрапляли українські підрозділи в Опитному.

На Артемівському напрямку, близько 22 години, бойовики обстрілювали з гранатомета український опорний пункт в Луганськом. А близько опівночі, з 82-міліметрового міномета, члени н.в.ф. били по позиціях сил АТО в Кримському, що на Луганщині.

"Загалом, протягом вчорашньої доби, бандформування 19 разів порушили режим припинення вогню. 1 раз бойовики застосовували міномет, 10 - гранатомети", - зазначили в прес-центрі.

Після півночі і до 6 ранку 30 серпня, бойовики двічі зі стрілецької зброї обстріляли позиції українських військових в Опитному, і двічі вели вогонь з великокаліберних кулеметів по Пісках.

Раніше повідомлялося, що група "Інформаційний спротив" готова надавати СММ ОБСЄ дані про пересування і місця дислокації поблизу лінії розмежування підрозділів, озброєння і військової техніки російсько-терористичних військ.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 1004 | Додав: adminA | Теги: бойовики, озброєння калібру понад 100 мм | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]