Пт, 2024-03-29, 02:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:42
Бойовики застосовували важку артилерію по мирних кварталах. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

 В суботу, 8 серпня 2015 року, з опівночі і до 18 години бойовики понад 60 разів порушили режим припинення вогню. Про це повідомляє прес-центр АТО.

Як і у попередні дні, найгарячішим на мапі зони АТО залишається донецький напрямок. Тут, основна вогнева активність противника зафіксована з опівночі і до 9 ранку. О пів на першу ночі, бойовики двічі вели вогонь зі 120-міліметрових мінометів по позиціях антитерористичних сил в Авдіївці. А близько першої ночі з артилерії калібру 152 міліметри окупанти вдарили по мирних кварталах цього населеного пункту. О 5 ранку злочинці двічі з танків били по Мар'їнці і один раз по селищу Новомихайлівка. Вже упродовж дня ворог зі стрілецької зброї обстрілював Опитне. А о 15.30 бойовики знову вели вогонь по опорному пункту ЗСУ в Авдіївці, зазначаєтсья у повідомленні.

Активізація противника зафіксована і на артемівському напрямку. Вночі бойовики тричі зі 120-міліметрових мінометів били по селищу Попасна. А майже з 4 ночі з артилерії калібру 152 міліметри обстрілювали селище Отрадівка.

На Луганщині, під ранок, незаконні збройні формування з артилерії, мінометів, гранатометів і стрілецької зброї вели вогонь по українських позиціях в Оріховому. А в районі Маріуполя близько 6-ї ворог бив зі 122-міліметрової артилерії по мирних будівлях селища Гранітне.

Як заявив вдень у суботу, 8 серпня, спікер Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко, за минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі один військовослужбовець Збройних сил України загинув, ще дев'ять отримали поранення.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 815 | Додав: adminA | Теги: бойовики, по мирних кварталах, важка артилерія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]