Пт, 2024-04-26, 19:39
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:29
Це не зрада, а революційне державне будівництво - Ярош про роботу на СБУ. ВІДЕО
Інші останні Новини України

Голова всеукраїнського громадського військово-патріотичного руху "Правий сектор", народний депутат Дмитро Ярош прокоментував згоду Добровольчого українського корпусу (ДУК) на легалізацію у якості штатних співробітників "Альфи", спецназу СБУ. Коротке інтерв'ю з нардепом розміщене на офіційному каналі ДУКу на YouTube.

"Постійно бігати і кричати "Ре-во-лю-ці-я!" - це доволі легко, а ось робити конкретні революційні кроки в державному будівництві - це набагато важке, бо це системна кропітка робота", - заявив Ярош.

На його думку, такі свідомі дії військових добровольців-націоналістів цілком узгоджуються з проголошеними ним тезами на народному віче 21 липня (Київ, Майдан Незалежності). "Я говорив ще на віче - пам'ятаєте, можливо - на з'їзді, що нас дуже хочуть купити на путінську наживку. "Давайте зараз, повстаньте, змітайте владу, самі приходьте до влади", - кричать великі радикали. Але при тому всьому ми чудово усвідомлюємо, що зараз не час якихось великих потрясінь всередині держави", - підкресли Ярош.

Натомість націоналісти у лавах спецназу СБУ, говорить Ярош, мають "стати орієнтиром для інших державних силових структур"

Нардеп зазначив, що нова демократична влада здійснює цілу низку "позитивних зрушень", у тому числі у МВС та в ЗСУ.

Він додав, що до ЦСО "А" СБУ увійде дві третини особового складу ДУКу.

На основі запасних батальйонів буде сформовано організацію зі сприяння обороні України.

Нагадаємо, що 21 липня на Майдані Незалежності в Києві відбулося народне віче під назвою "Геть владу зрадників!", яке організував "Правий сектор". Під час проведення заходу націоналісти вимагали референдуму про недовіру чинній владі, запровадження воєнного стану та легалізації добровольців. 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 893 | Додав: adminA | Теги: революційне державне будівництво, Ярош, СБУ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]