Пт, 2024-03-29, 12:25
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:16
День Незалежності – це не свято політиків, а єдності всіх українських душ - Тимошенко
Інші останні Політичні новини
Тоді, 22 роки тому, ми вірили, що через двадцять, та ні – вже через десять років у нас буде збудована сильна, демократична, правова держава, органічна частина об’єднаної Європи. Поки що так не склалося. Не вийшло так, як ми хотіли.

Про це у привітанні українцям з нагоди 22-річниці Незалежності України зазначила Юлія Тимошенко, повідомляється на її офіційному сайті.

«І все ж, навіть за наявності всіх цих межигірь, фальшивих браслетів на руках біглого ректора, сімейного корумпованого уряду, потішної Київради, видатних стоматологів та інших екзотичних обставин; навіть за всього цього сорому, навіть за всіх неприємностей та прикрощів, які ми зараз переживаємо, варто кожен день, кожну мить цінувати вибір, який нація зробила в 1991 році. Тоді ми все зробили вірно», – зазначила Ю. Тимошенко.

Лідер опозиції підкреслила, що попри всі негативи, процес позитивного становлення нашої молодої європейської країни вже став незворотнім.

«Підписання та ратифікація угоди про асоціацію та зону вільної торгівлі з ЄС теж знаходиться в зоні ризику – це ще одне наше історичне випробування. На цьому шляху ми не самотні – у нас є друзі, є ті, хто теж вірить в Україну разом з нами. Ми маємо довести, що ми достойні бути в Європейській родині. До нас демократичний світ ставиться з надією, з вірою, що ми варті кращої долі», – наголосила Ю. Тимошенко.

Вона привітала справжнього сина України Левка Лук’яненка, який сьогодні святкує 85-річчя.

Наприкінці Ю.Тимошенко зазначила: «День Незалежності – це не свято політиків, не парад, не літаки над Хрещатиком і не білборди з вітаннями. Це – День єдності всіх українських душ по всьому світові. У нас є своя безцінна земля, своя мова, своя історія, свої герої і обов’язково буде своє вистраждане майбутнє».


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 857 | Додав: adminA | Теги: не свято політиків, тимошенко, день незалежності, українських душ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]