Вт, 2024-03-19, 10:04
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Вартість квадратного метра на вторинному ринку житлової нерухомості Києва в липні 2013 року склала $1777 за кв. м, а кількість квартир, виставлених власниками на продаж, зросла на 20%.
Останні Столичні новини - новини Києва | Новини європейської України| Додано: 2013-08-26| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Во время интервью популярный актер кино признался журналистам, что очень любит джинсы Wrangler, а поэтому постоянно следит за новым поступлением товара в лучший интернет-магазин одежды и джинсов denim.ua.


Сборная Украины заняла первое место в женской эстафете на чемпионате мира по современному пятиборью, который проходит в тайваньском Гаосюне.




ВО "Свобода" вважає неможливим компроміс з чинною владою навіть заради євроінтеграції.



27 серпня в Києві хмарно із проясненнями, невеликий дощ, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +10...+12 градусів, удень +18...+20 градусів.



Цього року в Києві у півтора разу зросла кількість хворих на менінгіт. Якщо за сім місяців минулого року цю інфекцію знайшли у 18 хворих, то цього року їх уже 26.



Во вторник, 27 августа, в 11:00 жители многоквартирных домов со всех районов Киева соберутся под правительством с кастрюлями, которые наполнят водой.



В районе Дамаска, где размещаются инспекторы ООН, взорвались два минометных снаряда.




Мы бьемся за результат, а эти непонятные штрафные в конце матча могут свести все наши усилия к нулю.




Зростання ВВП України цього року не перевищить 1%, а наступного становитиме 2-3%.



"Дніпро" обіграв "Шахтар" з рахунком 3:1 в матчі 7-го туру чемпіонату України з футболу і позбавив донецьку команду лідерства в турнірній таблиці.