Вт, 2024-03-19, 05:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



У Бахчисараї була урочисто відкрита відреставрована мечеть Орта-Джамі - пам'ятник архітектури XVIII століття, одна з найважливіших мечетей в Кримському ханстві.
Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2013-08-20| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Сьогодні 20 серпня 2013 у Великих Сорочинцях на Полтавщині відкривається Національний Сорочинський ярмарок-2013.




Камбоджа хочет обучать своих солдат на базе Военной академии Беларуси.



У понеділок,19 серпня, в Києві на Московському проспекті, 13а сталася ДТП за участю двох тролейбусів.



За останню добу пожежно-рятувальній службі м. Києва довелося виїжджати на гасіння смітникових пожеж 10 разів.



Європейський Союз називає неприйнятними будь-які економічні загрози з боку Росії на адресу України, пов'язані з можливим підписанням Угоди про асоціацію з ЄС.



21 серпня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +14...+16 градусів, удень +28...+30 градусів.



Если человек относится к типу "совы", негативные черты характера вроде нарциссизма, психопатии, беспринципности и нечестности обязательно проявятся.



Євросоюз повинен захистити Київ від торговельного тиску з боку Москви, який носить політичне підгрунтя і спрямований на недопущення підписання у листопаді Угоди про асоціацію України з ЄС.



19 серпня, Анджей Завада член журі літературної премії «Анґелус» оголосив список з 14 книг, які потрапили у півфінал Премії. Від України у півфінал потрапив роман «Музей покинутих секретів» Оксани Забужко.