Вт, 2024-03-19, 10:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Банки отримають можливість здійснювати міжбанківські розрахунки в будь-який час доби.
Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-08-08| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Лазерное излучение - это прежде всего световые волны различной частоты, которые в той или иной степени возникают в любом случае на протяжении всей нашей жизни самым природным образом.


9 серпня в Києві малохмарно, без опадів, вітер південно-східний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі +19...+21 градус, удень +32...+34 градусів.


Для достижения таких амбициозных планов важно возобновить дотирование отрасли. К примеру, в ЕС дотации составляют около 1000 евро на один гектар льна, в России 400 евро, а в Украине - от 2 до 3 тыс. грн на гектар».



Унікальну писанку вдалось знайти львівським археологам під час вибору водозбірника на вул. Шевській у центрі Львова. Знахідку виявили на глибині 5,5 метрів у водозбірнику, який датують XV- XVI ст.

 

По данным американского космического агентства NASA, в ближайшее время магнитное поле Солнца перевернется - это событие происходит с цикличностью в 11 лет и связано с достижением светилом пика активности.



Вчера днем в Белград прилетели футболисты и тренеры «Черноморца», которому уже сегодня вечером предстоит отстаивать свое место в групповом турнире в ответном матче с «Црвеной Звездой».


Признанный литературный критик заявил, что продвижение книги — это в первую очередь бизнес. Именно поэтому, после того, как вы написали интересную, по вашему мнению книгу, лучше заказать бизнес план Киев на потрале vtsconsult.biz.




Експерти констатують недостатній рівень виконання Україною критеріїв, які необхідні для підписання Угоди про асоціацію з Європейським Союзом.




Кіношники-аматори з Харкова екранізували роман Сергія Жадана "Депеш Мод". Прем'єра цього кіношедевра має відбутись у вересні.




Віце-чемпіон України харківський "Металіст" пройшов за сумою двох матчів віце-чемпіона Греції ПАОК.



У 2003 році згідно з розпорядженням уряду Росії було вирішено залучити кредит Німеччини у розмірі 30 мільйонів доларів США на фінансування закупівлі та установки оргтехніки для Генпрокуратури РФ.




Канцлер Німеччини Ангела Меркель у разі перемоги своєї партії на парламентських виборах може залишити посаду глави уряду ФРН достроково.



Через п'ять років після вторгнення Росії на суверенну територію Грузії та її великомасштабної військової агресії проти незалежної держави 8 серпня 2008 року, збройні сили Росії ще окупують 20% території Грузії.