Вт, 2024-03-19, 07:43
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



"Бабине літо" у вересні на території Європейської частини Росії буде, але коли точно його чекати, поки невідомо, зізнався директор Гідрометцентру РФ Роман Вільфанд.
Останні Прогноз погоди | Новини європейської України| Додано: 2013-08-30| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Язык общения – личное дело каждого? Не всегда. Иногда это ощутимые проблемы для бизнеса и удар по репутации компании.



На 26-м ежегодном конгрессе Всемирной боксерской организации (WBO), который проходит в столице Венгрии Будапеште, были присвоены почетные звания и розданы награды.



31 серпня в Києві мінлива хмарність, уночі часом дощ, удень невеликий дощ, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +11...+13 градусів, удень +16...+18 градусів.




Антимонопольний комітет визнав, що в Державній міграційній службі змушують українців переплачувати при отриманні закордонних паспортів.



Питання вступу України до Європейського Союзу чи Митного союзу буде вирішуватись на референдумі. Про це сказав Президент Віктор Янукович в інтерв’ю чотирьом українським телеканалам.


На початку вересня вийде друком новий роман Наталки Сняданко "Фрау Мюллер не налаштована платити більше". Історію життя українських заробітчанок у Берліні вперше презентує видавництво "КСД" на Форумі видавців у Львові, який стартує 10 вересня.


Чемпион мира в прыжках высоту Богдан Бондаренко стал победителем «Бриллиантовой лиги». Бондаренко выиграл финальный этап лиги в швейцарском Цюрихе, с первой попытки взяв высоту 2,33 метра.




Дев'ятнадцять українських моряків судна Ethel, які з 17 липня перебували в полоні у бойовиків у лівійському порту Бенгазі, звільнені.


"Сьогодні нам залишилося виконати три ключові критерії. Перший - звільнення Юлії Тимошенко, другий - прийняття закону про прокуратуру, третій - рішення виборчих питань", - повідомив по закінченні переговорів у Брюсселі лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк.