Вт, 2024-03-19, 07:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


Активістку Алісу Рубан з організації, що координує рух "Чесно", яка прямувала до Берліна на запланований показ документального фільму про "Межигіря", затримали під час проходження митного контролю в аеропорту Бориспіль.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-08-23| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



У Стокгольмі відбувся 12-й етап легкоатлетичних змагань у рамках Діамантової ліги. Він став золотим для українського бігуна Сергія Смеліка, якому не знайшлося рівних на дистанції 200 метрів.



 

Паломники-хасиди, які щорічно приїжджають до Умані (Черкаська обл.) на святкування іудейського Нового року (Рош-ха-Шана), не будуть молитися біля ставка.




На переконання Ештон, святкування чергової річниці незалежності є приводом подумати над досягненнями України, над шляхом уперед та над її баченням свого майбутнього.



Україна стала найгіршою країною для народження дітей та чи не найпершою серед європейських країн за кількістю абортів - аналітики роблять висновок: в Україні краще не народжуватись.



Незалежність держави визначається не формальними ознаками суверенітету, а ефективною роботою державної машини, стабільною перспективною економікою, розвиненим громадянським суспільством.




Три лидера оппозиции сообщили о планах на День Независимости




24 серпня в Києві мінлива хмарність, без істотних опадів, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +13...+15 градусів, удень +21...+23 градуси.

Need for Speed Most Wanted

 

Если любите быструю езду, а также являетесь геймером, тогда утолить жажду скорости вам поможет игра Need for Speed Most Wanted nolimits, скачать которую быстро и бесплатно онлайн можно на сайте


вертикальный паровой утюг

 

Главные свойством любого профессиональное предприятия является использования специализированной техники. Именно поэтому если вы решили открыть вскоре прачечную или химчистку, тогда мы советуем вам обязательно вертикальный паровой утюг купить на специализированном интернет-ресурсе





23 серпня, у День Державного Прапора України, у небі над Львівщиною замайорів стяг-рекордсмен, внесений у Книгу рекордів України.



Днепряне и уверенную победу в Эстонии одержали, и силы на Шахтер сэкономили.