Вт, 2024-03-19, 12:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Ігор Львов (київська школа-ліцей №298, «Освіта») та Владислав Яменко (київська ЗОШ-168, ФСТ «Спартак») відзначилися у класі човнів «Кадет». Вони успішно подолали всі заїзди і в підсумку фінішували першими.
Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-08-05| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Украинка Дарья Ковалева завоевала золотую медаль в соревнованиях по боулингу на Всемирных Играх в колумбийском Кали.


Близько 60 українців у віці від 17 до 55 років стали жертвами недобросовісної фірми, яка взяла на себе зобов'язання доставити людей до місця перебування і забезпечити роботою на термін дії візи за чималу для майбутніх "строковиків" суму.




6 серпня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер північний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +16...+18 градусів, удень +27...+29 градусів.




18-летняя харьковчанка Элина Свитолина поставила очередной личный рекорд в рейтинге WTA.




Єгипетська влада скасувала запланований візит прем'єр-міністра Туреччини Реджепа Тайіпа Ердогана до сектору Газа.



Потяг, який перевозив займисті і їдкі хімікати, зійшов із рейок у ніч на понеділок в американському місті Лотелл, штат Луїзіана; проводиться евакуація жителів навколишніх будинків.




Минулими вихідними відбувся 4-й тур української футбольної Прем'єр-ліги. Слідом за "Дніпром", своєї першої поразки в чемпіонаті зазнали динамівці Києва.




Наставник киевского "Динамо" Олег Блохин прокомментировал действия арбитра Виктора Швецова в поединке с донецким "Шахтером".




У понеділок, 5 серпня, виповнюється рівно два роки, як екс-прем'єр-міністра України, лідера ВО "Батьківщина" Юлію Тимошенко було позбавлено волі.