Вт, 2024-03-19, 10:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



В городе Горонтало на индонезийском острове Сулавеси три коровы оказались на пути самолета Boeing 737-900, который приземлялся в местном аэропорту.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2013-08-07| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Власти Франции готовятся рассмотреть законопроект, запрещающий ношение хиджабов в университетах и других высших учебных заведениях.



От решения построить отель до его открытия проходит немало времени. Некоторые забрасывают строительство из-за того, что неправильно оценили его стоимость. Что должно входить в стоимость строительства отеля?


У 1904 році мовознавець Агатангел Кримський друкує наукову працю "Філологія і погодінська гіпотеза. Чи дає філологія якнайменші підстави підтримувати гіпотезу п. Погодіна і п. Соболевського про галицько-волинське походження малоросів?"


Президент США Барак Обама отменил встречу с российским президентом Владимиром Путиным в Москве в следующем месяце из-за напряженности, связанной с ситуацией вокруг экс-сотрудника ЦРУ Эдварда Сноудена.



Многим средним и небольшим компаниям, продвигающим бизнес, не под силу купить в собственность недвижимость для открытия своего офиса или представительства.




8 серпня в Києві невелика хмарність, без опадів, вітер північний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі +18...+20 градусів, удень +30...+32 градуси.


Поздно вечером в понедельник вечером в неспокойном районе Диамар провинции Гилгит-Балтистан на севере Пакистана была расстреляна группа пакистанских полицейских, расследовавших убийство иностранных альпинистов на Нанга-Парбат в ночь с 22 на 23 июня.



Ликвидация коммерческой организации – достаточно популярная процедура в настоящее время. Она требует максимально ответственного подхода. На что стоит обратить внимание при необходимости ликвидировать компанию?


Хачеріді - один з ключових наших гравців, а крім того - футболіст збірної України, що має значення у світлі існуючого в нашому чемпіонаті ліміту на легіонерів. Та й запропонована "Шахтарем" сума явно не відповідає його рівню .



Науковцям вдалося довести те, що дельфіни-афаліни Tursiops truncatus здатні не тільки називати один одного по імені, а й пам'ятати родичів протягом не менш ніж двадцяти років.



Україна закликала Росію відновити імпорт продукції Roshen і запропонувала російським експертам провести, якщо необхідно, перевірку якості продукції компанії на фабриках-виробниках.



Служба надзвичайних ситуацій і екологічна інспекція не були відразу повідомлені про ситуацію на заводі "Стирол". Про це на брифінгу повідомив міністр екології та природних ресурсів України Олег Проскуряков.