Вт, 2024-03-19, 05:39
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


Напередодні Кізима двічі переміг у стрільбі по мішені із змінним рухом. Отож, Ігор Кізима – європейський мультичемпіон. В його нагородній колекції відразу чотири золоті медалі юніорської континентальної першості.

Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-08-06| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Військовий прокурор наголошував, що це є держмайно військового містечка №85 загальною площею 3,191 тис кв. м, яке розташоване на земельній ділянці площею 5,3 га, і воно було відчужено незаконно.



Українська збірна привезла з ХХІІ літніх Дефлімпійських ігор, які з 25 липня по 4 серпня 2013 року проходили у Болгарії, рекордну кількість медалей - 88.




Марсохід NASA Curiosity вирушив до вершини гори Маунт-Шарп, щоб "прочитати" всі сторінки історії стародавнього озера, на дні якого була ця гора.


Під час останніх переговорів з президентом Віктором Януковичем представники Європарламенту Олександр Кваснєвський і Пет Кокс призначили термін, до якого має бути прийняте рішення про звільнення Юлії Тимошенко, - 20 вересня.




В скором времени немецкие потребители оценят вкус украинского органического хлеба.

 

Наш спортивный журналист перед поездкой на чемпионат мира по фехтованию в Венгрии, где у него было запланировано интервью с американской спортсменкой литовского происхождения.

 





7 серпня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +16...+18 градусів, удень +30...+32 градуси.


 

Казахстанські санепідеміологи не виявили бензопірену в продукції української кондитерської компанії Roshen.



Парламентський комітет з питань податкової та митної політики визначився з моделлю перегляду акцизів на алкоголь і сигарети з 2014 року, а також новими заходами з контролю над ринком.



"Найбільша біда і найбільша проблема трапилися в перші дні після арешту. Я думаю, з одного боку, ми до кінця не були готові до того, що суспільство не підтримає нас масово", -  Томенко.