Вт, 2024-03-19, 04:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Доход более 1 млн грн по итогам кампании по декларированию за 2012 год заявили 1,457 тыс. киевлян.
Останні Столичні новини - новини Києва | Новини європейської України| Додано: 2013-08-12| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Заява Генеральної прокуратури Російської Федерації про нібито підтверд ження підозри Володимира Жириновського щодо джерел фінансування кампанії Олексія Навального навряд чи буде мати для опозиціонера серйозні наслідки.

 





Знання про українську політику рідко поширюється за межі того факту, що "красива жінка з косою” перебуває у в’язниці…



Известная певица и ведущая похвасталась во время интервью, что ей удалось успешно сдать международный экзамен по английскому языку, хотя еще недавно она даже не знала, как сдать экзамен
IELTS в Киеве можно.




13 серпня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +17...+19 градусів, удень +30...+32 градуси.



На командном первенстве мирового форума в Будапеште украинские мастера шпаги выиграли первую в истории Украины серебряную медаль в этом виде оружия.



Як зазначають в Пенсійному фонді, середній розмір місячної пенсії, призначеної на підставі Закону "Про статус народного депутата", становить 15 тис 427,28 грн.


Колишній посол США в Україні Стівен Пайфер, який працював в Києві в 98-99 роках, вважає, що українська влада не проявляє достатньо ініціативи, щоб зробити співпрацю між Україною та США більш продуктивною.



У 2012 році Нацбанк закупив оргтехніки на 26 млн грн, переплативши лише за монітори 32%, а на свою базу відпочинку із шикарними меблями в Карпатах торік витратив аж 87 млн грн.



Серпневий зорепад, потужний метеорний потік року Персеїди досягне максимум 12 серпня з 21.15 до 23.45 за київським часом - на небі з'являтиметься до 100 метеорів на годину.


На минулих вихідних відбувся 5 тур української Прем'єр-ліги. Чемпіон і віце-чемпіон розгромили своїх опонентів з однаковим рахунком. "Дніпро" насилу здолав "Говерлу", а от "Динамо" практично без моментів поступилося на своєму полі "Чорноморцю".



Народжений на березі Азовського моря хлопець підкорив Китай! Кирило Чуйко посів перше місце на міжнародному конкурсі з китайської мови. Всього в конкурсі брали участь понад 120 осіб з 77 країн світу.

что будет с ценами на авто


Согласно закону, спецпошлина для новых легковушек (в зависимости от объема двигателя) составит от 4730 до 30 250 грн, а для коммерческих (в том числе грузовиков и автобусов) — от 8800 до 14 740 грн (в зависимости от полной массы).


Max Payne 3 GameWorks

 

Если вы любите компьютерные игры, а особенно очень интересные и увлекательные, но не знаете, где можно скачать игру Max Payne 3 GameWorks, тогда не паникуйте