Вт, 2024-03-19, 06:21
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



19 серпня в Києві невелика хмарність, без опадів, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +13...+15 градусів, удень +27...+29 градусів.
Останні Прогноз погоди | Новини європейської України| Додано: 2013-08-18| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Кількість загиблих в результаті вибуху замінованого автомобіля в шиїтському районі Дахія на південній околиці столиці Лівану зросла до 27 осіб, 336 перебувають у лікарнях з різними пораненнями.




Масштабна реформа системи охорони здоров'я в Києві, ініційована столичною владою, дозволить доводити до банкрутства і закривати міські поліклініки.




Міліція Києва чекає 19 серпня 20-тисячний мітинг біля Київради і обіцяє взяти його під посилену охорону.

брендовые купальники

 

Проректор по воспитательной работе в университете призналась, что уже приобрела себе стильные брендовые купальники "Lanett" в интернет-магазине и практически отправилась на отдых.





Послематчевые комментарии главного тренера ФК "Металлист".



Торговая война России против Украины очень скоро отойдет в прошлое. Однако на ее место придут новые межгосударственные конфликты, которые будут еще острее




В воскресенье, 18 августа, станция Олимпийская будет закрыта для пассажиров на вход и выход с 18:30 до 19:30.




21-річний іноземець хотів «влаштувати на роботу» у Німеччині мешканку Вінниці.



Приглашая в Металлист, их убалтывали тем, что они будут выступать в ЛЧ. А теперь этой Лиги чемпионов нет. Наверняка агенты начнут обрабатывать футболистов на предмет переходов в другие клубы.




Поки експерти практично одностайно говорять, що в девальвації як явищі нічого катастрофічно страшного немає, населення з недовірою дивиться в бік банків.




18 серпня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +14...+16 градусів, вдень +26...+28 градусів.