Вт, 2024-03-19, 05:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Глава комітету виборців України Олександр Черненко вважає, що в 2015 році в Україні можливе повторення Майдану-2004.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-08-04| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




5 серпня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер північно-західний, 7-12 м/с, температура повітря вночі +15...+17 градусів, удень +26...+28 градусів.




Український вокальний дует "Сестри Тельнюк" презентував у мережі YouTube нову пісню на слова поеми Тараса Шевченка "Марія".



Державна продовольчо-зернова корпорація України і Синьцзянська виробничо-будівельна корпорація (Китай) підписали меморандум про співпрацю з підтримки пріоритетних проектів у сільському господарстві.




Москаленко вже майже рік воює за власну землю в престижному районі столиці, поруч із Ботанічним садом. Ділянку оцінюють у 3 мільйони доларів.


Юго-Западная железная дорога (ЮЗЖД) планирует к 10 августа 2013 года открыть движение по новой железнодорожной эстакаде, которая входит в проект подходов к железнодорожно-автомобильному мостовому переходу через Днепр в Киеве.

27 июля 2013 года вступило в силу Постановление Национального банка Украины от 06.06.2013 года №212, которым были внесены изменения в Инструкцию о порядке открытия, использования и закрытия счетов в национальной и иностранной валютах.


В стране закончились деньги для безработных. Центр занятости вынужден устраивать безработных на временную работу, за которую им платили бы зарплату.



У суботу, 3 серпня, на чемпіонаті світу з водних видів спорту в Барселоні українська плавчиня Марія Лівер встановила рекорд України і пройшла до півфіналу чемпіонату.



Рибалка Олександр Федорович, який єдиний вижив після зіткнення українського баркаса з катером російських прикордонників в Азовському морі, стверджує, що росіяни навмисно їх протаранили.