Вт, 2024-03-19, 12:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

Игру GTA vice city Luminous

 

В последние годы компьютерные игры стали уже практически неотъемлемой частью жизни людей, а особенно молодежи, подростков, и просто молодых людей душой и телом

Останні Новини світу науки і технологій | Новини європейської України| Додано: 2013-08-09| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Человеку впервые удалось почти в буквальном смысле заглянуть в самое раннее "детство" Вселенной - когда ей было всего от 100 до 300 лет от роду.

 

 

 

 

Известный писатель и бизнесмен в беседе с журналистами признался, что после того, как начал заниматься собственным делом, его больше всего интересуют перевозки опасных грузов за границу.


Сьогодні відбулося жеребкування плей-оф раунду Ліги чемпіонів. За місце в груповому раунді найпрестижнішого клубного турніру континенту віце-чемпіон України харківський "Металіст" битиметься з четвертою командою німецької Бундесліги - "Шальке"




10 серпня в Києві невелика хмарність, без опадів, вітер південно-східний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі +18...+20 градусів, удень +32...+34 градуси.


Популярный исполнитель рассказал, что в последнее время его интересуют две вещи - новые автомобили и новые песни.




Передача банками долгов физлиц коллекторам по договору факторинга противоречит законодательству, считает Нацфинуслуг, регулятор финансового рынка Украины.


Количество банкоматов за II квартал увеличилось на 4,2%, количество банковских терминалов на 4%, а количество торговых терминалов - на 7,9%. К началу июля на 100 тыс. активных платежных карт приходилось 125 банкоматов, 97 банковских и 504 торговых терминала.




В четверг по итогам ответных матчей третьего раунда квалификации Лиги Европы только один украинский клуб смог добыть путевку в следующий этап.



В Моравії в Броді-над-Диі стовпчик термометра в тіні піднявся до позначки в 39,7 градуса Цельсія. Таким чином, був побитий абсолютний температурний рекорд, встановлений там 13 серпня 2003 року - плюс 39 градусів.


У англійському Брістолі сьогодні відкрився 35-й щорічний фестиваль аеронавтики "Фієста" за участю понад 150 команд. Вони прибули на міжнародний огляд з усіх кінців Сполученого Королівства, а також з двох десятків країн світу, включаючи Об`єднані Арабські Емірати і Таїланд.




Італійський уряд схвалив сьогодні пакет заходів по захисту жінок від домашнього насильства.


Пошкодження завдані спекою, вони можуть утворюватися переважно на старіших бетонних автобанах. Причину пояснити відносно просто: бетон - еластичний матеріал, тому, як і всі еластичні будівельні матеріали, він хоче при нагріванні розширюватися.


Близнюки Келлі своєю генетичною схожістю вирішили допомогти розвитку науки. Дослідники розраховують отримати в результаті експерименту чисті дані, оскільки різниця у показниках здоров'я у братів буде обумовлена лише впливом космосу, а не спадковими та вродженими чинниками.


На сьогодні у вищих навчальних закладах України практикується таке явище, як обов’язковий збір коштів під виглядом благодійних внесків з абітурієнтів і студентів, які рекомендовані до зарахування в магістратуру або під час поселення в гуртожитки.