Вт, 2024-03-19, 06:46
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Одеському "Чорноморцю" у третьому кваліфікаційному раунді Ліги Європи випала зустріч з куди більш серйознішим суперником, ніж молдавська "Дачія".
Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-08-01| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Захист екс-прем'єра Юлії Тимошенко подав до Верховного суду через Вищий спецсуд заяву з вимогою переглянути і скасувати вирок щодо "газової справи" і відпустити екс-прем'єра на волю.




В Десятинном переулке, 3-5, перед забором, который установил застройщик, общественные активисты и художники установили памятник Дерибану.


Руководитель городского района рассказала, что ее управление планирует заказать специальные пластиковые карточки по выгодной цене на сайте http://copy.spb.ru/poligr_prod/plastic_cards/, которые будут предусматривать определенные скидки для жителей района.




2 серпня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +14...+16 градусів, удень +24...+26 градусів.


Добратися до регіону й без того не просто та ще і відміна двох потягів робить цей процес майже неможливим. Годі говорити про постійну відсутність квитків і спекулянтів під вокзалами.




Акція протесту на підтримку батька та сина Павліченків триває під стінами Апеляційного суду.



Ведомство добавляет, что количество субъектов оценочной деятельности, которые будут внесены в Государственный реестр оценщиков и субъектов оценочной деятельности, до сентября увеличится в 2,2-2,5 раза и составит около 350-400 субъектов.




Председатель правления ПАО "Укртатнафта" Павел Овчаренко просит Министерство финансов пресечь работу схем по контрабандному ввозу нефтепродуктов в страну.



Акации, которые высадили в кадках у Колонны Магдебургского права в Киеве к приезду патриарха Кирилла и других высокопоставленных гостей на юбилей Крещения Руси, выкопали и увезли.


Депутати від ВО "Свобода" в Апеляційному суді домоглися визнання легальним знесення пам'ятника Володимиру Леніну в місті Новоград-Волинський.


Компанія знову запропонувала УЗ два швидкісні потяги в експлуатацію з розстрочкою платежу. Їх створювали ще під Євро-2012, але через брак держфінансування (хоча гроші на дорожчий Hyundai були знайдені) угода не виконана досі.



Архитектурная студия VERSTAS Architects представила проект многофункционального комплекса Saunalahti в городе Эспоо, Финляндия.



Около 7 млн. украинцев, что составляет 16,3% от всего населения Украины, в 2012 году жили за чертой бедности. Об этом свидетельствуют данные Государственной службы статистики Украины.