Вт, 2024-03-19, 09:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Комітет Європарламенту у закордонних справах підтримав Україну в торговому конфлікті з Росією і вкаже на це під час саміту Великої двадцятки восени.
Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2013-08-28| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



В субботу, 31 августа, с 12 до 20 часов отклонение магнитного поля Земли от нормы (К-индекс) достигнет 5 единиц по 9-бальной шкале общепринятых измерений.



29 серпня в Києві хмарно з проясненнями, вночі без істотних опадів, вранці та вдень дощ, вранці і вдень місцями грози, вітер північно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +12...+14 градусів, удень +16...+18 градусів.




Національна спілка фермерів почала операцію по скороченню популяції борсуків в Британії, в рамках якої буде винищено близько п'яти тисяч тварин.

Главный тренер национальной сборной Украины по футболу Михаил Фоменко огласил состав на два ближайших поединка отборочного раунда к чемпионату мира 2014 года: против Сан-Марино (6 сентября во Львове) и Англии (10 сентября в Киеве).





В сезоне 2013/2014 харьковский клуб не сможет выступить в еврокубках .



Після жорстких заяв лідерів західних країн про готовність дати відповідь на хімічну атаку під Дамаском в неминучості військового удару по Сирії практично немає сумнівів.



Вчора закінчився другий день чемпіонату світу з дзюдо, який на даний момент проходить у Ріо де Жанейро. Лідер збірної України Георгій Зантарая став бронзовим призером турніру.



У Криму зможуть відпочити і почати навчальний рік 400 дітей з постраждалих від повені районів Хабаровського краю, поки ситуація в регіоні не нормалізується.




Будь-який тиск на Україну, який чиниться для того, щоб зробити неможливим підписання Угоди про асоціацію з ЄС є неприйнятним.