Вт, 2024-03-19, 10:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Сегодня проходят первые матчи 4-го квалификационного раунда Лиги Европы. В одном из них киевское «Динамо» обыграло на выезде казахстанский «Актобе».
Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-08-22| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Человека всегда лучше характеризуют дела, а не слова, так что каждый из нас просто обязан время от времени совершать поступки, которые стали бы социально значимыми.




У ніч із середи на четвер в місті Актобе пройшла сильна злива, що кардинально вплинуло на якість поля.

Московська міська виборча комісія оголосила, що найближчим часом розгляне питання про скасування реєстрації кандидата в мери столиці від партії РПР-ПАРНАС Олексія Навального, якого підозрюють у порушенні порядку передвиборної агітації.




Евгения Тебенчук была занесена в Книгу рекордов Украины как самая пожилая гражданка страны.


Немногим более, чем через час, в Актобе, на Центральном стадионе, прозвучит стартовый свисток в первом матче 4-го квалификационного раунда Лиги Европы между местным «Актобе» и киевским «Динамо» .




ДПтСУ розглядає варіант будівництва нових СІЗО за межами міст в Херсонській та Київській областях.



23 серпня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +13...+15 градусів, удень +23...+25 градусів.




Четверг, Одесса, стадион Черноморец, 21:30, арбитр Анастассиос Какос (Греция).




В Донецьку журналістів змусили принести з собою паспорти на зустріч із главою держави, проте на саму зустріч так і не пустили.



Японія і Україна мають намір спільно стежити за станом навколишнього середовища навколо Чорнобильської АЕС та японській станції "Фукусіма-1" за допомогою спеціальних космічних апаратів.




Киллеры рекламируют свои услуги в Сети. Прайс шокирует: $1500-2500- поджог машины, до $4000 - увечья хозяину авто .