Пт, 2024-04-19, 09:46
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:09
"Дніпро" у себе вдома розгромив "Шахтар". ВІДЕО
Інші останні Спортивні новини
"Дніпро" обіграв "Шахтар" з рахунком 3:1 в матчі 7-го туру чемпіонату України з футболу і позбавив донецьку команду лідерства в турнірній таблиці.

Героєм матчу став нападник господарів поля Роман Зозуля. На 47-й хвилині він точно пробив головою після навісу Євгена Коноплянки, на 63-й хвилині він замкнув головою дальню навісну передачу від Руслана Ротаня. Через десять хвилин Зозуля заробив пенальті, який реалізував Євген Селезньов.

"Шахтарю" вдалося забити лише гол престижу в доданий час, коли після подачі Даріо Срни зі штрафного захисник Олександр Кучер потужно пробив головою.

Київське "Динамо" у свою чергу обіграло в Запоріжжі місцевий "Металург" з рахунком 2:1. У дебюті матчу рахунок відкрив форвард столичного клубу Дьемерсі Мбокані. У середині другого тайму команди обмінялися голами - спочатку відзначився Андрій Ярмоленко, а через дві хвилини після удару півзахисника господарів Юрія Штурка м'яч потрапив у штангу і від спини воротаря "Динамо" Максима Коваля залетів у ворота.

Після цієї поразки "Шахтар" пропустив перше місце в таблиці національної першості "Металіст". Харків'яни в семи матчах набрали 19 очок, а донеччани - 18. У "Дніпра" тепер 16 пунктів, у "Динамо" - 13.

Кращим бомбардиром чемпіонату є Марко Девіч ("Металіст") - 7 голів, у Євгена Селезньова ("Дніпро") - 6.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 1022 | Додав: adminA | Теги: розгромив Шахтар, Дніпро | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]