Чт, 2024-04-25, 13:22
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:20
"Дніпро" в Одесі у центральному матчі 5-го туру обіграло "Шахтар". ВІДЕО
Інші останні Спортивні новини

Донецький "Шахтар" в Одесі приймав дніпропетровське "Дніпро". Уболівальники, незважаючи на активні дії команд в атаці, побачили гол лише в кінцівці поєдинку: Роман Безус віддав ідеальну передачу на Матеуса, який переграв і Ордеця, і П'ятова, передає "Телеграф".

Зазначимо, в цьому матчі вийшов на заміну новачок "Дніпра" Майкл Бабатунде. Втім, Мирон Маркевич замінив хавбека через 20 хвилин гри. У додатковий час Гірники посипалися: Шевчук не упорався з емоціями і заслужено отримав другий гірчичник та видалення. Через кілька секунд після видалення Шевчука Селезньов забив гол у ворота своєї колишньої команди.

"Шахтар" другий матч поспіль втрачає очки, що залишає "Динамо" єдиним лідером чемпіонату України. Підопічні Маркевича розташувалися на 4-му місці в турнірній таблиці УПЛ.

"Динамо" свій матч 5-го туру проведе завтра: чемпіони України візьмуть "Карпати".

"Шахтар" - "Дніпро" 0: 2

Гол: Матеус 84', Селезньов 94'

Попередження: Шевчук, Ракицький, Срна, Степаненко - Федорчук, Дуглас, Лучкевич.

Видалення: Шевчук 93'

Склади команд:

"Шахтар": Пятов, Срна, Ордець, Ракицький, Шевчук, Степаненко, Фред, Тейшейра, Тайсон (Віктор Коваленко 67'), Марлос (Бернард 78'), Гладкий (Ферейра 78')

"Дніпро": Бойко, Федецький, Гуйє, Дуглас, Матос, Федорчук, Ротань, Лучкевич (Майкл Бабатунде 64' (Гама 83')), Данило Соуза (Роман Безус 71'), Матеус, Селезньов

У наступному турі Гірники зіграють із "Металургом", а "Дніпро" прийме "Карпати".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 893 | Додав: adminA | Теги: обіграло Шахтар, 5 тур, Дніпро, Одеса | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]