Сб, 2024-04-20, 12:42
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:02
Документи про "Зону 51", де, за чутками, досліджували інопланетян, США розсекретили
Інші останні Новини світу
Влада США розсекретила документи ЦРУ про випробувальний полігон в Неваді (так звану "Зону 51"), тим самим визнавши його існування, повідомляє Fox News, передає Lenta.Ru.

У минулому згадки про цей надсекретний об'єкт ретельно вичищали з усіх документів загального доступу, що породжувало масу чуток щодо діяльності, яка там ведеться.

Розсекречені дані не дають приводу підозрювати, що там проводилися експерименти над прибульцями або дослідження позаземних технологій, хоча подібні припущення не раз висловлювалися в популярній культурі.

Як зазначає CNN, база, розташована в 200 кілометрах на північний захід від Лас-Вегаса, з моменту заснування використовувалася для випробування перспективних авіаційних комплексів, наприклад U-2 і A-12.

Публікація даних про раніше секретний об'єкт стала можливою завдяки Закону про свободу інформації, прийнятому американським Конгресом в 2005 році.

Нагадаємо, "Зона 51" - це загадкова область на дні пересохлого соляного озера на півдні штату Невада, в 90 милях на північ від Лас-Вегаса. Як передбачається, на цьому військовому полігоні знаходиться найбільша секретна уфологічна лабораторія США, що проводить експерименти з позаземними технологіями.

"Зона 51" є одним з найбільш суворо засекречених об'єктів Сполучених Штатів. У 2003 році президент Джордж Буш зберіг гриф "цілком таємно" на всіх документах, пов'язаних з військовою базою в Грум Лейк, яка досліджує цю загадкову зону.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1022 | Додав: adminA | Теги: Зону 51, інопланетян, США розсекретили, документи | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]