Пт, 2024-03-29, 12:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:40
Ердогана єгипетська влада не пустила в сектор Газа
Інші останні Новини світу
Єгипетська влада скасувала запланований візит прем'єр-міністра Туреччини Реджепа Тайіпа Ердогана до сектору Газа.
Турецький прем'єр планував відвідати сектор Газа ще кілька місяців тому, але щоразу йому доводилося відкладати дату візиту через заворушення в Єгипті. У неділю єгипетські ЗМІ повідомили, що тепер візит остаточно скасовано, передає РИА Новости з посиланням на ізраїльський телеканал Arutz Sheva.

Турецька влада офіційно не підтвердили повідомлення, зазначає телеканал, але один з радників Ердогана написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, що візит був скасований через заворушення в Єгипті.

У свою чергу єгипетські ЗМІ відзначають, що нове єгипетське керівництво, яке прийшло до влади після повалення президента Мухаммеда Мурсі і відсторонення від влади руху «Брати-мусульмани», скасувало візит через підтримку Ердоганом правління ісламістів.

Ізраїльське видання Jerusalem Post також зазначає, що перехідний уряд Єгипту був обурений реакцією Ердогана на повалення Мурсі. Турецький прем'єр засудив переворот і розкритикував країни Заходу, які, на його думку, допустили повалення демократично обраного президента.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 950 | Додав: adminA | Теги: єгипетська влада, Ердогана, сектор газа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]