Вт, 2024-04-23, 22:39
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:05
Яресько обговорила з Соросом стабілізацію економіки України
Інші останні Економічні новини

Міністр фінансів України Наталія Яресько обговорила з американським мільярдером і фінансистом, засновником фонду "Відродження" Джорджем Соросом стабілізацію економіки України.

Про це Яресько написала на своїй сторінці в Facebook.

"Ми обговорювали поточну ситуацію в економіці України, перші ознаки її стабілізації та наступні кроки, необхідні, щоб" цементувати "цю стабілізацію, і закласти основу для відновлення економічного зростання. Зокрема, про намір нашого уряду провести прозору приватизацію на конкурсній основі, що дозволить довести всьому світові, що сьогоднішня Україна - це "нова" Україна, яка працює прозоро, чесно, відповідально, і якій можна довіряти ", - написала Яресько.

Крім того, за словами глави Мінфіну, вони обговорили необхідність нарощування підтримки України з боку її міжнародних партнерів.

Нагадаємо, зараз Яресько веде складні переговори про реструктуризацію українських міжнародних кредитних зобов'язань і списання частини зовнішнього боргу. Вона вважає, що країна вже почала виходити з етапу кризи.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 869 | Додав: adminA | Теги: Соросом, стабілізацію економіки України, яресько | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]