Чт, 2024-03-28, 15:46
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:55
Хлопець з Маріуполя став кращим "китайцем" світу
Інші останні Новини з регіонів України
Народжений на березі Азовського моря хлопець підкорив Китай! Кирило Чуйко посів перше місце на міжнародному конкурсі з китайської мови. Всього в конкурсі брали участь понад 120 осіб з 77 країн світу, передає Вести.

Кирило почав вивчати китайську відразу після школи. "Так, чесно кажучи, я сам в шоці - досі не розумію, що мене змусило взятися за цю мову, - вигукує Кирило. - Та й мама, знаючи мою здатність до мов, наполягала, щоб я вчив японську, але мені звучання китайської мови виявилося ближче. До того ж всі ми прекрасно знаємо, що все зроблено в Китаї!"

Кирило скаржиться, що у нас створені відмінні умови для вивчення європейських мов, а от на Схід звертають увагу рідше. "Я вирішив, вивчаючи китайську, випробувати свою силу волі, і, мабуть, у мене воля міцна! - хизується нам Кирил. - Я закінчив школу із золотою медаллю і написав наукову роботу з англійської мови, а, вступаючи до університету, міг бути зарахований поза конкурсом на будь-яку спеціальність і вирішив спробувати - а чому б не китайську мову? "Забавно, але найкращий знавець китайської мови в Україні ... так і не надійшов на 5-й курс університету! "Цього року я закінчив бакалаврат КНЛУ (Київського національного лінгвістичного університету). На 5-й курс не надійшов, тому що під час вступних іспитів перебував у Китаї ... А в наших міністерських законах не враховано, що якщо студент представляє інтереси України на світовій арені, то він має право скласти іспити пізніше, або ж взагалі на спеціальність перекладу вступити поза конкурсом", - скаржиться Кирил.

У Китай він перебиратися не збирається і поділився, що зараз його думки зайняті не тільки екзотичною граматикою, але і прекрасною статтю: "Я закоханий в одну дівчину, вона повністю підкорила моє серце".

Раніше повідомлялось, що радіодиктант національної єдності без жодної помилки написали тільки троє учасників з-поміж більш як 11 тисяч – священик, коректор та учений біолог. А лише однієї помилки припустилися 177 учасників.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 941 | Додав: adminA | Теги: хлопець, Маріуполя, кращим китайцем світу | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]