Чт, 2024-03-28, 21:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:41
Мільярдні зловживання виявлено в Одеському порту
Інші останні Кримінальні новини

У державному підприємстві "Одеський морський торговельний порт" виявлено мільярдні зловживання.

Як повідомляє Служба безпеки України, співробітники Центрального управління СБУ провели перевірку цього підприємства за дорученням президента України.

До слідчого відділу Управління СБУ в Одеській області передали матеріали документування факту зловживання службовим становищем посадовими особами Одеського порту, Міністерства інфраструктури, Фонду державного майна України та деяких приватних портових операторів під час укладання та реалізації договорів оренди держмайна.

"Внаслідок дій певних посадовців державі було завдано збитків на понад 1 мільярд гривень", - повідомляє СБУ.

Службою безпеки також досліджую інші факти зловживань з боку посадових осіб Одеського, Іллічівського портів та ДП "Адміністрації морських портів України".

Як відомо, 8 липня під час наради президента з головами областей та керівниками силових відомств голова СБУ Василь Грицак акцентував увагу на нерозривності сплетіння контрабандних та корупційних мереж у одеському регіоні як на одній із серйозних загроз безпеці держави.

На початку серпня СБУ повідомила, що викрила схему розкрадання державних коштів у ДП "Одеський морський торговельний порт".

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 831 | Додав: adminA | Теги: мільярдні зловживання, одеський порт | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]