Чт, 2024-04-18, 19:04
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:02
На підтримку Павліченків під Апеляційним судом зібрався масовий мітинг. ВІДЕО
Інші останні Столичні новини - новини Києва
Акція протесту на підтримку батька та сина Павліченків триває під стінами Апеляційного суду.

Близько 300 прихильників батька та сина Дмитра та Сергія Павличенків прийшли висловити свою підтримку підсудним, повідомляє 5 канал.

Серед них - представники "Свободи" і футбольні  фанати. Акції протесту вони влаштовують від початку процесу. В ці хвилини в Апеляційному суді тривають дебати. На попередньому засіданні оприлюднили результати експертизи.

Вона визначила – Сергій та Дмитро Павліченки отримали ножові поранення під час конфлікту із загиблим. Натомість, обвинувачені запевняють, що наявність ран – збіг, не пов'язаний із вбивством судді Шевченківського району столиці. В об'єктивність експертизи не вірять і захисники

Нагадаємо, що 23 липня Апеляційний суд міста Києва закінчив судове слідство у розгляді скарги Дмитра та Сергія Павличенків, засуджених за вбивство судді Сергія Зубкова.

До затримання Сергій Павличенко належав до угрупування вболівальників київського "Динамо", які тепер регулярно проводять акції на підтримку Павличенків у Києві та інших містах України.

Суддю Шевченківського районного суду міста Києва Сергія Зубкова вбили у під'їзді власного будинку 21 березня 2011 року.

За кілька днів за підозрою у скоєнні цього злочину затримали Дмитра та Сергія Павличенків, які, за версією слідства, були "незадоволеними та ображеними" деякими рішеннями Сергія Зубкова стосовно квартири у центрі Києва, яка належала їм.

2 жовтня 2012 року Голосіївський районний суд міста Києва засудив Дмитра Павличенка до довічного ув'язнення, а Сергія Павличенка – до 13-и років позбавлення волі.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 902 | Додав: adminA | Теги: підтримку Павліченків, Апеляційним судом, масовий мітинг | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]