Чт, 2024-04-25, 01:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:37
Навколо ділянки екс-віце-спікера Ради Калєтніка під Києвом розібрали гігантський паркан
Інші останні Кримінальні новини

У місті Буча (Київська обл.) активісти частково розібрали 5-метровий паркан навколо земельної ділянки, що належала колишньому першому заступнику голови Верховної Ради Ігору Калєтніку. Про це повідомив журналіст і блогер Денис Казанський на своїй сторінці в Facebook.

"День Незалежності провів з користю, в Бучі, з місцевою громадою. Люди частково розібрали величезний п'ятиметровий паркан навколо ділянки комуніста Калетника", - повідомив блогер.

За його словами, не обійшлося без протистояння з міліцією, "яка намагалася захищати прекрасний паркан".

"Звичайно, було трохи шкода такий чудовий екземпляр. Такого роду конструкції, огороджувальні 15 га, все ж зустрічаються не часто. Колись комуністи громили садиби поміщиків. Тепер народ атакує садиби комуністів", - зазначив журналіст.

Нагадаємо, в кінці липня суд касаційної інстанції повернув у державну власність 14 га землі лісового фонду в місті Буча (Київська обл.) вартістю понад 18 млн грн, яка була незаконно передана у власність 141 громадянину, кожен з яких в подальшому продав свою частку родичу Калєтніка.

Генпрокуратура оголосила Калєтніка у розшук 5 грудня 2014 року. У свою чергу він заявив, що "ГПУ не зацікавлена почути його свідчення, а "матеріали кримінального провадження сфальсифіковані".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 838 | Додав: adminA | Теги: гігантський паркан, Київ, ділянка екс-віце-спікера Ради Калєт | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]