Ср, 2024-04-24, 17:55
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:10
Окупанти скоротили кількість обстрілів. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Наприкінці доби 24 серпня, бойовики декілька разів застосовували озброєння калібру більше 100 міліметрів, загалом же, терористи 77 разів порушили режим припинення вогню: тричі застосовували артилерію, 20 разів – міномети, 32 – гранатомети. Про це повідомляє прес-центр АТО.

Так, з 18 години і до опівночі, сили АТО у Красногорівці, окупанти, тричі обстріляли зі 120-міліметрових мінометів.

О 21 годині, по опорному пункту сил АТО в Опитному, бандформування били з танку, зенітної установки та стрілецької зброї.

Крім того, продовжуючи підступну тактику ескалації конфлікту на Донбасі, з 18.30 і до 19.06 бойовики з мінометів калібру 120 міліметрів вели вогонь по цивільних житлових будинках у селищі Красногорівка.

О 22.20 зі 122-міліметрової артилерії били по мирним кварталам Авдіївки.

На Луганщині, о пів на десяту вечора, під мінометним вогнем злочинців опинився опорний пункт сил АТО у селищі Щастя.

Наприкінці доби, зі стрілецької зброї, бойовики обстрілювали населенні пункти Луганське, Троїцьке, Майорськ, Санжарівку, що на Артемівському напрямку.

Водночас, поблизу Маріуполя, з 18 години і до опівночі збройних провокацій не було.

Минулої доби по всій лінії зіткнення в зоні АТО бойовики продовжували обстрілювати та вчиняти збройні провокації проти українських силовиків. Про це вдень у понеділок, 24 серпня 2015 року, на брифінгу в Києві повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.

Ситуація в зоні АТО у понеділок, 24 серпня, з опівночі до 18-ї години залишалася стабільною. "Незаконні збройні формування зменшили вогневу активність фактично вздовж усієї лінії розмежування. Поодинокі ж випадки застосування противником озброєння, калібр якого перевищує 100 міліметрів, були зафіксовані переважно у темну пору доби на Донецькому і Луганському напрямках", - йдеться у повідомленні.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 892 | Додав: adminA | Теги: окупанти, кількість обстрілів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]