Чт, 2024-03-28, 20:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:42
Окупанти за добу 95 разів обстріляли позиції сил АТО. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

У зоні АТО упродовж вчорашнього дня з 18 години і до опівночі незаконні бандформування продовжили обстріли позицій українських військ. Найбільш гаряче, вже традиційно, було поблизу Донецька, повідомляє прес-центр АТО у Facebook. Тут з 10 вечора і до опівночі окупанти тричі зі 120-міліметрових мінометів і двічі з артилерії калібру 152 міліметри вели вогонь по наших позиціях в Авдіївці. Також, майже о 20 годині тричі по Верхньоторецькому, а близько 22-ї по Водяному найманці били з артилерії калібру 152 міліметри.

На Артемівському напрямку о 22.15 бойовики застосували реактивні системи залпового вогню БМ-21 "Град" по позиціях сил АТО в Троїцькому.

А на Луганщині, з десятої вечора і до 2-ї ночі злочинці обстрілювали зі 120-міліметрових мінометів та гранатометів Станицю Луганську.

В районі Маріуполя близько 9-ї вечора противник бив по селищу Старогнатівка зі 120-міліметрових мінометів та артилерії 152-мм калібру.

Загалом упродовж вчорашньої доби ворог 95 разів порушив режим припинення вогню. 25 разів бойовики застосовували артилерію, 24 – міномети, тричі – реактивні системи залпового вогню, 48 разів - гранатомети і стрілецьку зброю.

Після опівночі противник продовжив вогневу активність в районі населених пунктів Водяне, Опитне, Авдіївка.

А о 1.05, двічі о 3-ї ночі та о 3.50 російсько-терористичні війська з "Градів" били по наших позиціях у селищі Богданівка, що поблизу Маріуполя.

Напередодні у штабі повідомляли, що минула доба в зоні АТО пройшла вкрай напружено, позиції сил АТО були обстріляні майже 130 раз - це найбільша кількість з моменту завершення битви за Дебальцеве. За даними розвідки, установки "Град" бойовики підтягнули на кілька кілометрів ближче до лінії фронту, і розмістили прямо в житлових кварталах Першотравневої агломерації. Повідомлялося також, що один військовослужбовець Збройних сил України загинув, ще один зник безвісти, 16 зазнали поранень.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 825 | Додав: adminA | Теги: обстріл, окупанти, 95, Доба, позиції сил АТО | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]