Сб, 2024-04-27, 05:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:52
Отримали ліцензії на участь у чемпіонаті світу-2015 п'ять українських боксерів
Інші останні Спортивні новини

Міжнародна федерація боксу (AIBA) опублікувала список спортсменів, які отримали ліцензії на участь в чемпіонаті світу 2015 року.

У списку учасників ЧС значиться п'ять українських боксерів, повідомляється на офіційному сайті організації, передає УНІАН.

До кола боксерів, які потрапили на світову першість за підсумками перших в історії Європейських ігор у Баку, ввійшли: Дмитро Замотаєв (до 49 кг), Віктор Петров (до 64 кг), Ярослав Самофаловв (до 69 кг), Олександр Хижняк (до 81 кг) і Геворг Манукян (до 91 кг).

Чемпіонат світу з боксу відбудеться у жовтні в Досі (Катар) і стане ліцензійним на Олімпійські ігри-2016 в Ріо-де-Жанейро (Бразилія).

Раніше Дмитро Митрофанов завоював першу олімпійську ліцензію серед боксерів для України на Ігри-2016.

Нагадаємо, наприкінці червня боксер Геворг Манукян став срібним призером Європейських ігор і завоював ліцензію для участі в чемпіонаті світу. Так, протягом турніру українець провів чотири напружених поєдинків, у всіх здобувши перемоги. В одному з попередніх боїв Манукян зазнав травми, і півфінальний переможний бій провів на її тлі.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 922 | Додав: adminA | Теги: чемпіонат світу-2015, ліцензії, п'ять українських боксерів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]