Сб, 2024-04-20, 08:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:54
Під КМДА учасників "бюджетного" мітингу відмічали у списках. ВІДЕО
Інші останні Столичні новини - новини Києва
Люди кажуть, що прийшли, оскільки з них «мерія знімає гроші».
Бюджетники, які прийшли в понеділок на мітинг під будівлю Київміськадміністрації перед початком засідання Київради, мали відмічатися у списках. Відповідне відео розмістили в інтернеті, повідомляє «Українська правда»

На запису видно, як жінка відмічає людей у списках.

«Ми прийшли для того, щоб був прийнятий бюджет на друге півріччя», – зазначила вона та визнала, що відмічає своїх співробітників.

Водночас інша жінка, яка стояла поруч, повідомила, що це працівники освітянської сфери.

«З садків і школи люди прийшли. Бо мерія знімає з нас гроші, які ми заробили», – сказала вона.

Нагадаємо, 19 серпня відбулося засідання XII сесії VI скликання Київради, під час якого 79 зареєстрованих у залі депутатів одноголосно проголосували за рішення про звернення до Верховної Ради України про призначення дати виборів членів міськради.

У ході засідання було розглянуто ще три питання: про бюджет міста Києва на 2013 рік, про утворення виконавчого органу Київської міської ради та затвердження його структури і загальної чисельності і про утворення центрів надання адміністративних послуг у місті Києві. Тільки два з чотирьох питань обговорювалися. Всі рішення прийняті одноголосно.

На засіданні не було представників опозиції, оскільки бійці спецпідрозділу «Беркут» їх не пропустили. При цьому правоохоронці не змогли пояснити свої дії.




Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 992 | Додав: adminA | Теги: списках, відео, учасників «бюджетного» мітингу, КМДА | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]