Ср, 2024-04-24, 08:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:55
Побила національний рекорд і вийшла до півфіналу ЧС українська плавчиня
Інші останні Спортивні новини
У суботу, 3 серпня, на чемпіонаті світу з водних видів спорту в Барселоні українська плавчиня Марія Лівер встановила рекорд України і пройшла до півфіналу чемпіонату. Про це повідомляє прес-служба федерації плавання України.

Марія Лівер фінішувала шостою з 76 спортсменок на дистанції 50 метрів брасом. З результатом 30.68 секунди вона побила рекорд України, встановлений раніше в нинішньому році в Познані (Польща) Вікторією Солнцевою.

Першою в попередньому запливі сьогодні була срібна призерка цьогорічного чемпіонату світу росіянка Юлія Єфімова .

Другий припливла олімпійська чемпіонка 2012 американка Джессіка Харді , третьої - світова рекордсменка Рута Мелітуте , що виграла золоту медаль на нинішньому чемпіонаті.

Півфінальний заплив стартує ввечері 3 серпня. Сьогодні ввечері буде виступати ще одна українська спортсменка Дарина Зевіна . Вона змагатиметься у фіналі на дистанції 200 метрів на спині.

Раніше на чемпіонаті світу в Барселоні українець Ілля Кваша виграв срібну медаль у стрибках з метрового трампліну, збірна України з синхронного плавання завоювала бронзову нагороду. Бронзову медаль також виграла фіналістка Олімпійських ігор Юлія Прокопчук у фіналі стрибків з 10-метрової вишки.




Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 894 | Додав: adminA | Теги: українська плавчиня, національний рекорд, півфіналу ЧС | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]