Пт, 2024-04-19, 14:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:06
Порошенко і Яценюк привітали медиків зі святом
Інші останні Офіційні новини

Президент України Петро Порошенко та прем`єр-міністр України Арсеній Яценюк привітали медиків зі святом.

У своєму Twitter Порошенко з нагоди Дня медичного працівника написав: "Шана українським медикам за милосердя та благородне служіння! Вдячний за кожне врятоване життя".

В розміщеному на сайті глави держави вітанні йдеться: "Російська агресія змінила Українську державу і свідомість кожного з нас. Загострилося відчуття важливості безцінного скарбу - життя та здоров’я наших співвітчизників".

На думку Порошенка, найтепліших слів вдячності заслуговують медичні працівники, які рятують тих, хто на сході України захищає мирний сон наших дітей і боронить рідну землю.

"Ваш надзвичайний професіоналізм і патріотизм, надважка щоденна копітка праця на межі самозабуття є прикладом для наслідування", - зазначив Порошенко.

"На моє глибоке переконання, нинішня реформа системи медичного обслуговування неможлива без вагомої підтримки, досвіду та прагнення змін на краще кожного медичного працівника й лікаря, адже запорукою успіху є наші спільні зусилля на шляху до єдиної мети", - заявив глава держави.

Порошенко побажав, щоб лікарська честь, громадянська відповідальність і висока моральність і надалі були надійним дороговказом у професійній діяльності.

Президент побажав медикам та їхнім родинам наснаги, невичерпних життєвих сил і благополуччя.

Українська медицина стане сучасною та ефективною, запевняє Яценюк

Прем`єр-міністр України Арсеній Яценюк запевняє, що галузь охорони здоров’я стане сучасною, ефективною, і подовжить тривалість і підвищить якість життя українців.

Про це йдеться у вітанні до Дня медичного працівника, повідомляє прес-служба Кабміну.

Яценюк висловив глибоку подяку всім науковцям-медикам, практикуючим лікарям, фельдшерам, медсестрам, санітарам, фармацевтам, "усім самовідданим, по-справжньому героїчним людям, які за покликом серця опікуються нашим здоров’ям, лікують нас від хвороб, рятують наші життя".

"Слава українським лікарям, які під ворожими кулями і снарядами надають життєво необхідну допомогу нашим воїнам, хто днями не відходить з операційної, рятуючи життя наших героїв. Вічна пам`ять медикам, які загинули на полі бою", - зазначив Яценюк.

За його словами, "як не було б важко, перед якими викликами ми б не стояли, упевнений, ми разом зробимо галузь охорони здоров’я сучасною та по-справжньому ефективною. Такою, яка подовжить тривалість та підвищить якість життя українців".

Прем’єр-міністр побажав медикам стійкості, здійснення усіх задумів, миру та затишку.

День медичного працівника (День медика) відзначається щороку у третю неділю червня.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Офіційні новини | Переглядів: 850 | Додав: adminA | Теги: привітання медиків зі святом, Порошенко і Яценюк | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]