Ср, 2024-04-24, 22:55
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:31
Порошенко і Путін зустрінуться у Нью-Йорку - ЗМІ
Інші останні Офіційні новини

Дипломатичні відомства вже працюють над підготовкою нової зустрічі у "нормандському" форматі за участю глав України, Росії, Франції та Німеччини. Про це повідомило джерело в дипломатичних колах.

"Не виключено, що проведення переговорів по врегулюванню ситуації в Донбасі між Петром Порошенком, Володимиром Путіним, Франсуа Олландом і Ангелою Меркель пройдуть перед початком сесії Генасамблеї ООН у Нью-Йорку, яка запланована на кінець вересня", – повідомляє Deutsche Welle.

У той же час відзначається, що можлива також організація зустрічі і на полях самої сесії, оскільки цей захід, як і в минулому році, планують відвідати всі чотири лідера країн.

Нагадаємо, 24 серпня за підсумками зустрічі з канцлером Німеччини і президентом Франції в Берліні президент України заявив, що Україні не потрібні нові формати для врегулювання ситуації на Донбасі.

Раніше повідомлялося, що Порошенко може зустрітися з Путіним в Пекіні.

Востаннє президенти України і Росії бачилися 11-12 лютого 2015 року на переговорах у Мінську, де і провели багатогодинну нічну зустріч за участю лідерів Німеччини та Франції.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Офіційні новини | Переглядів: 844 | Додав: adminA | Теги: зустріч, Нью-Йорк, Путін, Порошенко, ЗМІ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]