Сб, 2024-04-20, 16:01
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:14
Правила вибору броньованих дверей
Інші останні Новини України

Вибираючи броньовані двері, зверніть особливу увагу на ваш дверний пройом та прийміть рішення стосовно того, яку саме модель ви хочете встановити: типову чи виготовлену по нестандартним міркам. Обидва варіанти мають свою переваги та недоліки, які ми розглянемо більш детально далі.

Перш за все варто сказати, що епітет "броньовані" не треба сприймати в буквальному сенсі, це скоріш народна назва металевих дверей. Ніякої особливої броні вони не мають, однак за бажанням кліента можуть бути проапгрейджені до того, щоб протистояти навіть кулементній черзі.
 
Одже, як вибирати металеві броньовані двері, щоб вони прослужили багато років і не втратили товарного виду. Ось на що треба звертати увагу:
  • Дизайн та оформлення. Якщо потрібен ексклюзивний і оригінальний варіант, то типові моделі дверей вам не підійдуть. При індивідуальному замовленні можна втілити в життя навіть найнеймовірніші задумки: оформити двері кованими елементами, скляними вставками, з оригінальним орнаментом або візерунком, з покриттям з натуральної деревини, з незвичайними арковими конструкціями, з порожками з нержавіючої сталі і з іншими елементами.
  • Габарити самих дверей і дверної коробки. Не можна купувати типові двері, якщо у вашій оселі нестандартні розміри дверного отвору. Тут потрібно зупинятися на моделях, що будуть вироблені на замовлення. Також на розмір дверей можуть впливати деякі елементи в її конструкції, наприклад, фрамуги.
  • Вартість виробу. Кожен розуміє, що типові двері коштують дешевше, ніж ті, що зроблені по індивідуальному проекту на замовленя навіть при використанні ідентичних матеріалів. Ручна збірка завжди коштує дорожче, ніж збірка, поставлена ​​на потік.
  • Стійкість до злому. Не варто думати, що ціна дорогих дверей не виправдана. Будь-які двері піддаються злвмисникам, це лише питання часу. Однак, типові моделі дверей «піддадуться» значно швидше. Іноді достатньо пари хвилин: просто потрібно знати, в яке місце потрібно вдарити, або в якому місці потрібно свердлити.

Чому двері зламують за такий короткий термін?

Відповідь проста: злодій знав особливості конструкції дверей і замка. Ось цим і небезпечно встановлювати найзвичайнісінькі моделі металевих дверей. Особливості їх конфігурації в більшості випадків можна вивчити прямо на сайті виробника, навіть. Цим злвмисники часто і користуються.
 
А ось конструкція дверей на замовлення не афішується. Про її особливості будете знати тільки ви і безпосередньо сам виробник. Навіть без додаткових захисних елементів взломостойкость таких дверей на порядок вище, ніж у типового аналога. А якщо доповнити такі двері ще й крабовою системою, захисною фурнітурою і іншими деталями, то результат вас дуже порадує своєю підвищеною надійністю. Особливо добре захищають двері внутрішні броненакладки, які практично не використовуються в конструкції типових серійних дверей. Існують двері підвищеного класу взломостойкості (6-го), але їх ціна може перевищувати 3000 доларів. Це по кишені далеко не кожному. Але такий виріб володіє багатьма перевагами, а його конструкція є комерційною таємницею.

Чи є компроміс?

При виборі дверей високої якості, яка є досить дорогою, кожен намагається знайти оптимальний варіант, який би володів потрібними властивостями і доступною ціною.

Варто відзначити: чим більше корисних властивостей і якостей є у двері, тим краще вона захистить вас і ваше майно від зломщиків і злодіїв. Якщо для вас захист від взлому є пріоритетною характеристикою, то варто віддати перевагу дверям на замовлення.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 1057 | Додав: admin | Теги: броньовані двері | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]