Чт, 2024-04-25, 18:46
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:11
Прем'єр-міністр - уряд більше не допомагатиме багатим
Інші останні Економічні новини

Український уряд більше не буде субсидувати багатих і допомагати їм, натомість допомога буде спрямовуватись на тих громадян, які найбільше її потребують.

Про це під час "10 хвилин із прем'єр-міністром" заявив прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк, в програмі "10 хвилин з прем'єр-міністром", що вийшла в ефір в неділю, 21 червня.

"Ми розпочали масштабну програму субсидій для тих людей, які потребують допомоги від держави, але ми більше не будемо субсидувати і допомагати багатим, а бідний повинен отримати компенсацію від держави, так у всіх країнах світу", - сказав Яценюк.

Він зазначив, що уряд спільно з президентом проводить частину складної, але правильної роботи.

"Ми позбулися олігархів у газовому секторі, ми підняли податки на найбільш прибуткові також олігархічні види бізнесу, ми закриваємо схему ухилення від сплати податків в офшорних зонах, ми приводимо до європейських стандартів тарифоутворення в енергетичному секторі", - наголосив глава уряду.

Нагадаємо, прибутки президента Петра Порошенка в 2014 році склали майже 369 млн грн (проти 51,83 млн грн в 2013 році), Яценюк в 2014 році заробив мільйон гривень.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 861 | Додав: adminA | Теги: багатії, уряд, прем'єр-міністр | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]