Чт, 2024-04-18, 15:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:02
Про українського супергероя ТНМК представили анімаційний кліп. ВІДЕО
Інші останні Культурні новини

"Танок на Майдані Конго" презентували новий відеокліп на пісню "Василь Гупало" - перше анімаційне відео в своїй кар'єрі. Презентація ролика пройшла в рамках першого українського фестивалю-конференції Kyiv Comic Con, що відбувся у столиці 6-7 червня, передає music.com.ua.

Головний герой відео – "український супергерой" Василь Гупало - ще до виходу кліпу впевнено зажив власним життям – у вигляді мережевого персонажа, в малюнках і роботах шанувальників творчості ТНМК.

Пісня "Василь Гупало" записана разом з дитячим хором "Зернятко" і бандуристом Ярославом Джусем. Нагадаємо, композиція увійшла в склад минулорічного альбому ТНМК "Дзеркало".

Автором кліпу на пісню виступив Олександр Даниленко, відомий роботою з гуртами "ДахаБраха" ("Карпатський реп") і Kwoon ("Swan"). Робота на відео тривала близько дев'яти місяців.

"Вихід цього кліпу буде найкращим подарунком до дня народження групи", - каже Олег "Фагот" Михайлюта (14 червня ТНМК відзначать свою чергову дату традиційним концертом у київському клубі Atlas).

"Ми так давно готувалися до цього, що зріднилися з цим персонажем", - продовжує його колега Олександр "Фоззі" Сидоренко.

Нагадаємо, раніше "Океан Ельзи" презентував кліп на пісню "Не твоя війна".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 786 | Додав: adminA | Теги: українського супергероя, анімаційний кліп. ВІДЕО, ТНМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]