Пт, 2024-03-29, 00:42
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

22:01
Результатом збірної України, яка завоювала 46 медалей на Європейських іграх, Бубка задоволений
Інші останні Спортивні новини

46 завойованих медалей на перших Європейських іграх в Баку - чудовий виступ для збірної України. Про це заявив президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка, передає сайт організації.

"Крім того, у нас більше 30 четвертих і п'ятих місць, що свідчить про високий потенціал наших атлетів. За підсумками Ігор серед 50 держав-учасниць ми є серед лідерів", - сказав він.

"Глибоко вдячний спортсменам, тренерам та спортивним фахівцям, завдяки яким на історичному форумі всієї Європи звучав гімн і піднімався прапор України", - додав Бубка.

Головний "олімпієць" країни відзначив високий рівень організації і цікавий формат мультиспортивних Ігор, який об'єднав спортсменів з олімпійських, неолімпійських та паралімпійських дисциплін.

Разом з тим, він підкреслив, що успішний виступ українців на Європейських іграх став важливим етапом підготовки до Ігор ХХХІ Олімпіади 2016 року в Ріо-де-Жанейро.

"Зараз триває кваліфікаційний відбір і завоювання ліцензій на Олімпійські ігри наступного року. Тому зараз вкрай важливо ефективно готуватися і успішно виступати на відбіркових змаганнях", - акцентував Бубка. 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 914 | Додав: adminA | Теги: збірної України, результат, 46 медалей, Бубка, Європейські ігри | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]