Сб, 2024-04-20, 15:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:35
У другий раунд "Вімблдону" вийшли три українських тенісисти
Інші останні Спортивні новини

  Українські тенісисти Леся Цуренко, Еліна Світоліна й Олександр Долгополов вийшли в друге коло Вімблдонського турніру.

Про це повідомляє офіційний сайт змагань, передає УНІАН.

Світоліна свій матч проводила з Місакі Дої (Японія) і програла перший сет. Проте надалі вона зуміла перехопити ініціативу і виграти у суперниці дві партії поспіль- 3:6, 6:3, 6:2. За вихід до третього кола змагань 17-та ракетка світу Світоліна зіграє з австралійкою Кейсі Дельаккуа.

У свою чергу, Долгополов лише в першому сеті зазнав проблем у грі з Кайлом Едмундом (Велика Британія), вигравши лише в додатковому геймі, на тай-брейку. Далі українець мав повну перевагу- 7:6, 6:1, 6:2. Суперник киянина у другому колі визначиться у зустрічі шведа Еліаса Імера і хорвата Іво Карловича.

Напередодні, у перший день турніру, Леся Цуренко в матчі першого кола у двох партіях впевнено обіграла американську тенісистку Ніколь Гіббс - 6:3, 6:3. Наступною суперницею Цуренко стане Ірина-Камелія Бегу з Румунії.

Сьогодні увечері свій матч першого кола також проведе Сергій Стаховський, останній представник України, який ще не стартував на Вімблдоні.

Вімблдонський тенісний турнір є найстарішим і найпрестижнішим у світі. У 2015 році він проводиться з 29 червня по 12 липня.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 800 | Додав: adminA | Теги: другий раунд Вімблдону, три українських тенісисти | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]