Пт, 2024-03-29, 15:58
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:00
У Києві біля відділення "Сбербанку Росії"стався вибух
Інші останні Кримінальні новини

У відділенні "Сбербанку Росії" у Києві в ніч на 27 серпня стався вибух. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в місті Києві.

"Сьогодні в три години ночі стався вибух біля одного з банківських відділень на проспекті Перемоги. Охоронці повідомили, що спрацювала сигналізація", - зазначається в повідомленні.

Як інформує "ТСН.Ранок", невідомий у балаклаві підійшов до дверей банку, залишив пакет і втік. Після цього пакет вибухнув.

За викликом негайно виїхали правоохоронці та співробітники охоронної фірми. Експерти-вибухотехніки ретельно оглянули територію та вилучили об'єкти для дослідження з метою встановити параметри вибухового пристрою і механізму його дії. Повідомляється, що міліціонери опитали чимало свідків. Крім того, на будинку, в якому розташований офіс банку, є камери відеоспостереження, зображення з яких буде вилучено та долучено до матеріалів кримінального провадження.

В результаті вибуху в банку було пошкоджено вхідні зовнішні двері та вітрину. Крім того, пошкоджено шибки у вікнах мешканців другого й третього поверхів, які розташовані над входом до банку.

"Слідчим відділом Святошинського районного управління міліції столиці відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, розпочато кримінальне провадження за частиною першою статті 258 (Терористичний акт) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від п'яти до десяти років з конфіскацією майна або без такої", - повідомив начальник ГУМВС України в м. Києві Олександр Терещук.

Нагадаємо, в червні в Києві сталися вибухи біля двох відділень "Cбербанку Росії". А в липні у Львові російський держбанк намагалися спалити.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 968 | Додав: adminA | Теги: відділення Сбербанк Росії, Київ, Вибух | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]