Чт, 2024-04-25, 08:57
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:38
У Львові стартував проект нової поліції. ВІДЕО
Інші останні Новини з регіонів України

Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк і міністр внутрішніх справ Арсен Аваков беруть участь в урочистій церемонії складання присяги працівниками підрозділів патрульної поліції Львова.

Про це повідомляє прес-служба уряду.

"Це не просто нова форма, це новий формат роботи, який крок за кроком змінить Україну", - сказав Яценюк, вітаючи нову поліцію Львова.

Він відзначив успіхи поліції у Києві, де "на вулицях порядок і навіть перестали пробувати давати хабарі новій українській поліції", і привітав львів’ян із тим, що й до них прийшли такі зміни.

"Це ваша поліція, ваші захисники. Це ті люди, які допоможуть, захистять. Вони переживають за долю міста, за безпеку кожного львів'янина і за образ Львова як європейського, провідного і безпечного українського міста".

Глава уряду закликав львів’ян допомагати новим патрульним.

"Закон єдиний як для поліцейського, так і для громадянина. Це ваша поліція, це ваш захист, це безпека кожної вашої родини і кожного громадянина країни", - наголосив він.

Раніше про запуск нової поліції у Львові в Facebook повідомив Аваков.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 799 | Додав: adminA | Теги: проект нової поліції, старт, Львів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]