Пт, 2024-04-19, 13:10
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:56
У Маріуполі біля пляжу вибухнув катер прикордонників. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

У Маріуполі на Піщаному пляжі сьогодні, 7 червня, близько 14:00 прямо на очах відпочиваючих вибухнув і затонув катер прикордонників.

Про це повідомляє видання 0629 з посиланням на очевидців події.

У прес-службі Донецького прикордонного загону виданню підтвердили, що катер дійсно належав прикордонникам.

У бік пляжу селища Піщаний виїхали "швидкі".

Як повідомили в аварійно-водолазній службі Маріупольської міськради, вибух стався на українському прикордонному катері за 4 кілометри від берега.

На пошуки потерпілих вирушили 2 прикордонні катери, 2 буксири маріупольського порту і 3 катери аварійно-водолазної служби. Зараз готуються водолази, які також приступлять до пошукових робіт.

Як повідомила 0629 маріупольський волонтер Галина Однорог, на даний момент в маріупольському військовому госпіталі знаходяться 4 потерпілих з катера. 3 прикордонники з пораненнями середньої тяжкості, один - легкої. Їм надається уся необхідна допомога.

За офіційними даними Держприкордонслужби України, сьогодні, о 14.20, під час виходу з бухти корабельно-катерної стоянки Маріупольського загону морської охорони з невстановлених поки причин підірвався прикордонний катер UMC-1000.

На борту катера перебувало 7 військовослужбовців. На даний час відомо, що у результаті підриву поранення зазнали 2 співробітники Держприкордонслужби. Щодо стану здоров’я інших військових інформація уточнюється. Катер зазнав значних пошкоджень.

Наразі відбувається рятувальна операція та надається допомога постраждалим.

Разом з тим в облуправлінні МВС повідомили, що вибух стався біля Азовського судоремонтногозаводу, на борту перебувало 7 військовослужбовців, 6 з них доправлено до лікарні Маріуполя.

"Ведуться пошуки ще 1 людини. Встановлено, що це командир катеру берегової охорони", - зазначили в МВС.

Також встановлено, що при огляді морської території катер берегової охорони наштовхнувся на вибуховий пристрій.

Відзначимо, 31 серпня 2014 року в морі неподалік від міста Маріуполя Донецької області російські військові обстріляли 2 катери берегової охорони.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 908 | Додав: adminA | Теги: біля пляжу вибухнув катер прикордон, Маріуполі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]