Ср, 2024-04-24, 08:21
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:33
Україні Ізраїль і Канада допоможуть розвивати овочівництво
Інші останні Економічні новини

В Україні стартує ізраїльсько-канадський проект UHBDP, який сприятиме розвитку малого та середнього бізнесу в сфері плодоовочівництва. Про це повідомив перший заступник міністра аграрної політики і продовольства України Ярослав Краснопольський під час прес-конференції "Перспективи розвитку плодоовочевого бізнесу України", в рамках Міжнародної виставки "Агро-2015", передає прес-служба міністерства.

"Проект є довгостроковим. Він покликаний ділитися знаннями та досвідом ізраїльських колег, починаючи від побудови бізнес-плану до технологій використання максимального врожаю. Український фермер має змогу стати гідним виробником європейського рівня і посісти гідне місце серед рекордсменів валового збору",- зазначив Краснопольський.

Як зазначається, проект буде реалізовуватися в Запорізькій, Херсонській, Миколаївській та Одеській областях. У цих чотирьох областях відбудеться низка конференцій, де будуть вивчати процес ведення тепличного господарства та виробництва овочевої продукції.

Раніше в Мінагрополітики заявили, що розвиток виробництва органічної аграрної продукції стане одним із пріоритетів Стратегії розвитку сільського господарства в Україні на 2015-2020 роки.

Також нагадаємо, що Саудівська Аравія готова надати до 1 мільярда доларів на проекти зрошування в Україні.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 792 | Додав: adminA | Теги: Україні, Ізраїль і Канада, розвивати овочівництво | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]