Чт, 2024-03-28, 22:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:35
В "шовковий шлях" до України готові вкластися китайські банки
Інші останні Економічні новини

Китайські банки готові вкладати в об'єкти інфраструктури в Україні в рамках ініціативи "Новий шовковий шлях". Про це розповів посол КНР Чжан Сіюнь на зустрічі з міністром інфраструктури Андрієм Пивоварським, передає Укрінформ.

Чжан Сіюнь запевнив, що в рамках "Нового шовкового шляху" існує потенційна готовність китайських банків інвестувати в інфраструктурні об'єкти України, та запропонував міністерству підготувати презентації інвестиційних проектів для представників бізнесу КНР.

Сторони домовились про продовження співпраці, в тому числі в межах запланованого на липень засідання міжурядової комісії Україна-КНР.

Чжан Сіюнь відзначив позитивні тенденції в роботі міністерства та підвищення активності української сторони у відносинах КНР, повідомляє прес-служба відомства.

Нагадаємо, "Новий шовковий шлях" - це ініціатива Китаю, суть якої - створення єдиної системи інфраструктурних та торгових шляхів у Євразії, що об'єднає східну та західну частини континенту.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 851 | Додав: adminA | Теги: Шовковий шлях, україна, китайські банки | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]